fbpx

KRACHTIG IN ZAKEN

EVERY ACCOMPLISHMENT STARTS WITH THE DECISION TO TRY

SPORTIEVE BEDRIJVEN DOEN KRACHTIG ZAKEN

Gezonde en vitale medewerkers zijn dé kracht van je bedrijf. Naast dat sporten een uiterst waardevolle bijdrage levert aan de fitheid van je werknemers is het ook nog eens ontzettend leuk om samen met je collega’s lekker in te spannen.

Voor meerdere bedrijven houden wij wekelijks het personeel fit, sterk en energiek.

Ben jij op zoek naar een passende mogelijkheid om je medewerkers fit, sterk en energiek te houden of een gave clinic dan zijn wij hier de aangewezen partner voor!

“Een werknemer die fit is en lekker in zijn vel zit,
is productiever en minder vaak ziek”

Human Capital Program

Energiek op de werkvloer is een onmisbaar ingrediënt om effectief zaken te doen. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat een goede balans tussen mentale en fysieke fitheid zal de prestaties op de werkvloer sterk zal doen verbeteren.  Om deze lichamelijke en geestelijke balans te bereiken, is een leuk en effectief fysiek trainingsprogramma onmisbaar.

Aan het bedrijfsleven bieden wij het Human Capital Program. Na een grondige intake zullen jouw medewerkers door onze trainer aan de hand mee worden meegenomen in een effectief en leuk bewegingsprogramma.

Dit programma kunnen we geheel naar jouw wensen inrichten en de beste expertises op gezondheidsgebied hierin betrekken.

Business Boxing

Met Business Boxing nemen we jouw personeel mee buiten hun oude vertrouwde comfortzone en laten hen kennismaken met de technieken van het boksen en kickboksen. (Kick)bokstraining is uitermate goed voor de motoriek, coördinatie en conditie.

Naast dat deze training de deelnemers fit en weerbaar maakt is deze ook ontzettend leuk om te doen. Wij maken je personeel graag fit en weerbaar en denken graag mee in een aanbod dat het beste bij jouw bedrijf past.

Keep the business running

Met Keep The Business Running werken we met bedrijven die onder professionele begeleiding hun medewerkers willen motiveren tot het beginnen met hardlopen. Welvaartsziekten komen veelal voort uit een ongezonde levensstijl en weinig lichaamsbeweging.

Meer bewegen is één van de belangrijkste factoren om je gezondheid en welzijn te bevorderen. Hardlopen is een uitermate goede manier om snel en makkelijk aan de gezondheid van jouw medewerkers te werken. Het voordeel van hardlopen is dat het vrijwel altijd en overal mogelijk is.

Keep the business running kan daarom een waardevol project binnen jouw bedrijf worden. We denken graag met je mee om dit traject binnen jouw bedrijf te laten slagen.