KILIMANJARO 2017

Een prachtig avontuur die je nooit zal vergeten

Staat de Mount Kilimajaro 5.895 mtr. in Tanzania (Afrika) ook op jouw bucketlist? Dan is dit je kans om het te doen, Samen met een selecte kleine groep mensen, onder goede begeleiding van Zeger.

Mount Kilimanjaro werd door avonturier en schrijver Ernest Hemingway omschreven als “uitgestrekt als de wereld, groot, hoog en ongelooflijk wit in de zon”. De besneeuwde top van dit bergmassief steekt 5.895 meter boven zijn omgeving uit en is van honderden kilometers afstand te zien.

Het bedwingen van de Kilimanjaro, de hoogste berg van Afrika, is een zeer indrukwekkende ervaring! De voettocht brengt je in contact met een enorme variëteit aan landschappen en klimaatzones. Het avontuur begint in het tropisch bergbos aan de voet van de berg en voert vervolgens door een nevelwoud, geurig hoogveenlandschap en alpen toendra om uiteindelijk de besneeuwde top van deze oude vulkaan te bereiken.

Wij gaan op 21 januari 2017 met een groep gemotiveerde mensen dit avontuur verwezenlijken en daarna heerlijk genieten van een te gekke safari in één van de mooiste national parks in Afrika!

Kortom, dit wordt een ervaring die je nooit meer zult vergeten!

“De twee laatste nachten verblijven we in de Moivaro
Coffee Lodge**** op basis van volpension.