fbpx

PERSONAL EN DUO TRAINING

TO GET SOMETHING YOU NEVER HAD, YOU HAVE TO DO SOMETHING YOU NEVER DID

Personal training (1-op-1)

Na een intake bepalen wij samen jouw doel en kiezen samen een traject uit die naar jouw wensen is. In deze intake doorspreken we verschillende facetten van jouw levenswijze en kijken of deze passen bij het door jouw gekozen doel.

Ook kijken we samen welke training het beste bij jouw doel past. We maken een opbouwend programma waarmee jij je doel zult bereiken. Daarbij maken we het gezellig en fun waardoor je gemotiveerd zult raken en met deze motivatie gaan wij samen successen boeken!

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden?

Meld je aan voor een intakegesprek. We kijken dan gezamenlijk naar de vlakken waar aan je wilt werken en maken een speciaal programma voor jou op maat.

Duo training (1-op-2)

Wil je samen trainen met een vriend, collega of familielid en de kosten van de training delen? Dan is de DUO-training een prima oplossing voor jullie. DUO-training is vrijwel gelijk aan Personal Training met een persoonlijk programma en aanpak. Neem direct contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken!

We kiezen samen een doel en werken jullie er stap voor stap heen. Je zult sterker, fitter en meer weerbaar worden door de allround trainingsmethodiek waar we jullie telkens weer mee verrassen. Neem voor meer informatie direct contact met ons op!

“personal training voor 2 of 3 personen is ook mogelijk.
We rekenen slechts € 15,- extra per extra persoon”

BIJ ONS KRIJG JE