fbpx
Speciaal voor iedereen uit Hoorn en omgeving, die in korte tijd zichtbaar fit en energiek willen zijn:

GET LEAN! het programma wat je zoekt!

Ben je nog niet helemaal tevreden met je lichaam als je in de spiegel kijkt? Ben je nog niet fit genoeg? Wil je meer energie en je lichaam ontdoen van alle rotzooi die er niet in thuishoort? Geef dan je lichaam een geweldige boost terwijl de rest van Nederland nog ligt te slapen of net wakker wordt!

VAN MAANDAG 6 T/M ZONDAG 19 MEI

14 DAGEN LANG ONDER INTENSIEVE BEGELEIDING

Tijdens dit 14-dagen durend trainingsprogramma/-kamp van speciaal afgepaste; training, voeding en rust staan we elke dag ‘s ochtends vroeg in onze studio voor je klaar met het doel:

1. Je Vetmassa afbreken
2. Je energielevel laten stijgen
3. Je lichaam ontdoen van toxische stoffen

Kortom, dé perfecte reset voor lichaam en geest! Interesse? Wacht dan niet te lang want er is beperkt plek. Zit je bij de eerste 7 aanmeldingen dan ontvang je een gratis ticket voor onze BREATH-workshop t.w.v. 47,-

Dit gehele programma kost maar: € 295,-

*LET OP: Dit is een exclusief programma met een beperkt aantal aanmeldingen.*


Vind je het moeilijk om uit jezelf te starten? Maar wil je toch energiek zijn en dit ook uitstralen? Dan is professionele begeleiding hier hét ideale ingrediënt voor.

*LET OP: er zijn nog enkele plekken beschikbaar*

Aanmeldingen worden nog geaccepteerd voor:

OVER ZEGER

WAAR MIJN REIS BEGONNEN IS

Als kind ben ik gefascineerd geraakt door oosterse vechtsporten en de krachtige sfeer en levensstijl die hier omheen hangt. Mijn droom kreeg een doel. Ik wilde vechtsporttraining krijgen van de echte grootmeesters in het verre oosten. Veel mensen zeiden mij dat ik moest stoppen met dromen, maar ik wist dat ik deze droom zou gaan waar maken.

Van huis uit is mij geleerd dat een droom zonder actie een illusie is dus heb ik na een hobbelige schoolcarrière, maar met mijn doel voor ogen, op mijn 18de levensjaar mijn droom kunnen verwezenlijken.

Ik vertrok voor een jaar zeer intensieve training naar de Noordelijke Shaolin Academy in China.

Onder Spartaanse omstandigheden, waar stokslagen heel normaal waren en weersomstandigheden tot -40 graden Celsius, doorliep ik een intensieve opleiding van 6 dagen per week van 05:00u tot 21:00u in de Chinese vechtsporten en gezondheidsleer. Dit jaar heeft de basis gelegd voor de persoon die ik nu ben en de boodschap die ik nu uitdraag.

WAAR DE OOSTERSE INVLOEDEN VANDAAN KOMEN

Mijn leermeesters waren de wereldberoemde Boeddhistische monniken van de Shoalin Tempel en de Tai Chi meesters van de Taoïstische Wudang tempel (bekend van de serie Marco Polo) in China.

Naast beheersing van lichaam en geest heb ik veel geleerd over acceptatie en hoe ontzettend dankbaar wij kunnen zijn met het leven dat wij hier in Nederland hebben. Alles draait volgens de Oosterse denkwijze om balans en acceptatie van emoties en situaties die ons leven beïnvloeden.

Onze filosofie van fit en weerbaar zijn is op deze Oosterse denkwijze gebasseerd. Dit proberen we tijdens onze trainingen aan iedereen mee te geven.

TERUG IN NEDERLAND

Na in Nederland te zijn gekomen was mijn droom nog niet compleet en ben ik na hard werken ook voor een jaar afgereisd naar Thailand om het Muay Thai boksen te leren in de Thaise bokskampen. Dit was liefde op het eerste gezicht. Hierna heb ik me volledig op het Muay Thai boksen gericht en heb de fijne kneepjes van de Nederlandse stijl kickboksen mogen leren aan de Amsterdamse Mejiro Gym.

Tijdens mijn studie Media en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam kwam ik erachter dat mijn ware passie bij de sport ligt en heb me na het behalen van mijn diploma verder geschoold in de voedingsleer, krachttraining en mental coaching.

DE START VAN MIJN BEDRIJF

Samen met een jeugdvriend heb ik na mijn studie The Bootcamp Company opgericht waar wij groepen mensen met nauwkeurige begeleiding in een goede lichamelijke conditie helpen.

Naast de trainingen aan grote groepen ben ik me steeds meer gaan interesseren in maatwerk voor het individu en kleine groepen. Door mijn ‘out of the box’ aanpak ben ik door bekend personal trainer Radmilo Soda en het team van Eyeworks en RTL uitgekozen als personal trainer voor het team van het televisieprogramma Obese van RTL. Samen hebben we mijn Obese kandidate 80 kg. af laten vallen!

Deze deal bestaat uit

Een intakegesprek met meten en wegen.

Natuurlijke suppletie om het lichaam te ontgiften en vetverbranding te stimuleren.

Enthousiaste mensen om je heen.

Een voedingsschema en recepten afgepast op dit trainingsprogramma.