fbpx

SMALL GROUP TRAINING

Training in kleine groepen met optimale begeleiding

Fit onder begeleiding tegen een aantrekkelijk tarief!

De Small Group Trainingen hebben verschillende thema’s om je zeer allround te leren sporten.  Er wordt in deze groepen net als bij de Personal Training gevoed, gemeten en intensief begeleidt. Het enige verschil met de Personal Training is dat de trainingen groepsuniek zijn en niet persoonsuniek. Je kunt hier denken aan groepen gericht op afvallen, gespierder worden of waar je vechtsporttraining krijgt.  De groepen zijn klein en rustig waardoor je door onze personal trainer optimaal wordt begeleid met je techniek en uitvoering. Dit resulteert in mooie resultaten.

Ook hier krijg je voedingsbegeleiding om je trainingsresultaat optimaal te kunnen volbrengen.

Iedereen die Personal- of Small Group training bij ons doet mag zonder bijkomende kosten meedoen aan de Bootcamps van The Bootcamp Company.

“Small Groups bestaan uit een kleine vaste trainingsgroep met een eigen personal trainer

FIGHTING FIT

Een gecombineerd conditioning programma voor het hele lichaam waar je de fijne kneepjes van het Muay Thai/Kickboksen leert.

Naast dat je hier een geweldige conditie mee opbouwt is dit ook DE methode om jezelf perfect te leren verweren en meer zelfverzekerd door het leven kan gaan.

In deze trainingen worden counterdrills gedaan maar wordt niet gespard (Geen fysiek lichaamscontact).

SHAPING 4 MEN

Dit programma zorgt ervoor dat je als man ook werkelijk als man eruit gaat zien. We pakken hier de zware gewichten en halen het maximale uit je spieren om optimaal te kunnen ontwikkelen.

Een combinatie van deze trainingen en voeding zullen ervoor zorgen dat je fitte looks zult ontwikkelen en zelfverzekerd in je zwembroek kunt gaan zodra de zomer aanbreekt.

SHAPING 4 LADIES

Dit programma is speciaal voor dames die hun vrouwelijke vormen extra aandacht willen geven. Dit is geen afslankprogramma maar vooral gericht op het ontwikkelen van een fit lichaam met mooie vrouwelijke vormen.

De combinatie van dit trainingsprogramma en bijbehorende voedingsschema’s zorgen ervoor dat je een perfect vrouwelijk lichaam ontwikkelt.
Neem contact met ons voor meer informatie hierover.

WEIGHT LOSS WORKOUT

Deze zeer dynamische trainingen zijn vooral metabolisch (verbrandingsverhogend) ingericht. Het doel tijdens deze trainingen is daarom ook zoveel mogelijk calorieën verbranden.

Ook zal hier uiteraard aandacht worden besteed aan spier opbouwende oefeningen waardoor je rustverbranding zal toenemen. Deze groep is bestemd voor zowel dames als heren.

PRIVATE GROUP

Mocht je alleen met vrienden of collega’s willen trainen dan kunnen we een Private Group voor jullie vormen.

In de Private Group wordt dan uitsluitend getraind met jullie eigen groepje gericht op een door jullie gekozen gezamenlijk sportdoel.