fbpx

Muay Thai boksen in Thailand – 2018

Waarschijnlijk herinneren jullie allemaal de kaskraker “Kickboxer” van acteur Jean Claude van Damme uit 1989. Kurt Sloane(Jean Claude) leert hier de oosterse krijgskunst van het Muay Thai (Thaiboksen) van een mystieke magere leraar om zijn broer te wreken tegen de gevreesde Tong Po.

Dit was uiteraard film en wij willen jou kennis laten maken met het werkelijke leven in Thaise bokskampen waar de jonge Nak Muay (Thaiboksers) elke dag hard trainen om een schoolopleiding te kunnen volgen en zo te ontsnappen aan de armoede.

Ondanks deze directe harde krijgskunst zul je kennismaken met de zachte en goedlachse aard van de Nak Muay in één van de meest mooie gebieden in Thailand.
Hardlopen (niet verplicht) in de frisse ochtend geuren van de omringende jungle in het opkomende zonnetje en trapseries doen in de tropische warmte in de namiddagen maken dit een unieke ervaring.

Vooraf zullen we je in Nederland gaan voorbereiden op de trainingen in Thailand en de trainingsdisciplines die daar gehanteerd worden.

Het gaat een onvergetelijke reis worden! Open snel Thailand reis 2019″ voor meer informatie!

BELANGRIJK! De prijs zoals in de brochure staat is tm 3 mei ’18. Na deze datum zal de prijs variëren ivm de ticketprijzen die kunnen veranderen. Het is na deze datum nog wel mogelijk om te boeken, maar vraag dan eerst de actuele prijzen op.

Het is ook mogelijk om op een andere datum terug te vliegen. Geef dit bij ons aan en wij regelen de rest!

Meld je snel aan of neem contact op bij vragen via mirella@zegerpersonaltraining.nl

Ga je met ons mee?